ponedeljek, 27. februar 2012

Jure Erjavec pogrešan. Kdo ga je videl?


Policisti Policijske postaje Dolenjske Toplice so bili 26. 2. 2012 obveščeni, da svojci pogrešajo 21-letnega Jureta Erjavca iz Sel pri Dolenjskih Toplicah.

Pogrešani Jure Erjavec je visok približno 185 centimetrov, srednje postave in ima skodrane lase. Oblečen je bil v črno bundo z rdečo podlogo, modre hlače in pulover svetlejše zelene barve.

Na glavi je imel črno kapo, obut je bil v visoke športne copate. Nazadnje so ga videli 25. 2. 2012 okoli 1. ure v bližini trgovskega centra v Bršljinu.

Vse, ki bi pogrešanega opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, prosimo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo oziroma pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

torek, 7. februar 2012

Nesreča na avtocesti Celje - Maribor, cisterna prebila ograjo

Ob 07.05 je prišlo na avtocesti Celje– Maribor pri izvozu za Dramlje v občini Šentjur, do verižnega trčenja, v katerem so bili udeleženi avtocisterna, ki je prevažala sadni sirup, in tri osebna vozila. Avtocisterna je prebila tudi zaščitno ograjo med obema voznima pasovoma. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, rešili ukleščeno poškodovano osebo iz vozila, pomagali pri delu reševalcem NMP Celje, odklopili akumulator na avtocisterni, nevtralizirali razlite motorne tekočine in očistili cestišče. Na kraju nesreče so bili tudi gasilci iz PGD Lokarje in PGD Dramlje. Poškodovano osebo so z reševalnim vozilom prepeljali v celjsko bolnišnico. Višina materialne škode še ni znana, promet na tem delu avtoceste pa je bil oviran več kot tri ure.