sreda, 25. april 2012

Kje so Matic Kašnik, Žan Britovšek Kamnik in Nace Camlek


Trije pogrešani mladoletniki – Kašnik Matic, Britovšek Kamnik Žan in Camlek Nace

V ponedeljek zjutraj so od doma odšli trije mladoletniki: 16-letni Matic Kašnik iz Mislinje 15-letni Žan Britovšek Kamnik iz Mislinje 17-letni Nace Camlek iz Slovenj Gradca.

Ob odhodu od doma so navedli, da gredo v šolo. Vsi trije so dijaki 1. letnika Šolskega centra Velenje.

Matic Kašnik je visok okoli 180 cm, svetlo rjavih kratkih las. Ob odhodu od doma je bil oblečen v spodnji del bele trenerke, modro majico s kratkimi rokavi, siv pulover in črno jakno. Obut je bil v športne copate Adidas. S seboj ima črn nahrbtnik z napisom Nike.

Nace Camlek je visok okoli 176 cm, vitke postave, svetlih kratkih las. Ob odhodu od doma je nosil črno -oranžne športne copate znamke Nike in črno šolsko torbo znamke Nike. Podatkov o oblačilih, ki je imel oblečena ob odhodu od doma nimamo.

Žan Britovšek Kamnik je visok okoli 180 cm, močnejše postave, kratkih svetlih las.

Podatkov o oblačilih, ki je imel oblečena ob odhodu od doma nimamo, s seboj pa ima črn nahrbtnik. Vse, ki ste pogrešane mladoletne fante opazili prosimo, da o tem obvestite policiste Policijske postaje Slovenj Gradec na telefonsko številko 02 872 54 00 ali pokličete telefonsko številko 113 oziroma anonimno številko policije 080 12 00.

Policijska uprava Celje